FOTO Članice zbora "Leluja" pjevale zabavne, duhovne i autorske skladbe

Varaždinske vijesti | 10.5.2017. u 17:08h | Objavljeno u Našim krajem

U organizaciji Ženskog vokalnog sastava "Leluja"– sekcija KUD-a Vinica i Općine Vinica kao pokrovitelja, u nedjelju je u dvorani Općine Vinica održan koncert "Nek popevka zleči vse".

Bio je to prvi koncert ŽVS "Leluja", a "Leluje" su za publiku izvele obrade raznovrsnih skladbi od zabavnih, duhovnih, ali i vlastitih odnosno autorskih skladbi, a jedna od njih bila je i skladba "Nek popevka zleči vse" prema kojoj je i sam koncert nosio naziv.

Na koncertu su, uz ŽVS "Leluja", sudjelovale i članice Pjevačke sekcije KUD-a "Klaruš" Maruševec, Ženski zbor "Stellarium" iz Cestice, mlada glazbena diva Gabriela Hrženjak iz Vinice te poseban gost, Ivica Pepelko koji je uvijek rado viđen i slušan u viničkom kraju.

Nakon samostalnih izvedbi, na kraju koncerta svi su izvođači zajedno za publiku izveli njegovu pjesmu "Hvala ti bože za ovaj dan". Prisutnima se ispred Općine Vinica, kao pokrovitelja, obratila zamjenica načelnika Mirjana Jambriško, a zbog drugih službenih obaveza općinski načelnik Marijan Kostanjevac, publici se pridružio tijekom trajanja koncerta.

Označeno u
Galerija slika