Dvorcem Batthyany ove će subote odjekivat soul, funk, blues i R’n’B glazba

| 8.7.2022. u 11:00h | Objavljeno u Našim krajem

Vokalistica Ivana Galić svojim glasom iznimnog raspona i specifičnog timbra barata izuzetnom lakoćom i intonativnom preciznošću. Njen dinamički i interpretativni raspon kreće se od Mel Tormeovske mekoće i sofisticiranosti, pa sve do energične i emotivne energije Mahalie Jackson, što joj daje mogućnost izvođenja širokog spektra stilova, od afričke glazbe, američkog soula, gospela, bluesa pa čak i countya i popa.

Na pozornici Ivana Galić zrači spontanošću u komunikaciji sa publikom i pratećim sastavom, kao i iskrenim pristupom glazbenom materijalu kojeg izvodi, što svaki njen koncert pretvara u izniman artistički i emotivni doživljaj.

U ludbreški Dvorac Batthyany dolazi sa svojim novim projektom SoulBeat. SoulBeat nudi svježi zvuk pun improvizacije s afro i jazz elementima, uklopljen u poznate soul, funk, blues i R’n’B pjesme Princea, S. Wondera, M. Jacksona, A. Franklin i mnogih drugih.

Zanimljivi sastav uz dobro poznatog gitarista Darka Horvata, uključuje i senegalskog udaraljkaša Commija Baldea, beatboxera i varaždinskog jazzera Zorana Puljeka, saksofonistu i gitaristu Marija Jageca te klaviristu Darka Golubića.

Ulaz na koncert koji će se održati 9. srpnja (subota) u 20 sati u dvorcu Batthyany je slobodan.