DVD Varaždinbreg organizirao dobrotvornu akciju za Socijalnu samoposlugu Foto: DVD Varaždinbreg

DVD Varaždinbreg organizirao dobrotvornu akciju za Socijalnu samoposlugu

V.M./Varaždinske vijesti | 22.12.2016. u 11:19h | Objavljeno u Našim krajem

U Duhu Božića članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Varaždinbreg organizirali su proteklog tjedna dobrotvornu akciju prikupljanja prehrambenih i higijenskih proizvoda za Socijalnu samoposlugu u Varaždinu „Kruh SV. Antuna“.

Akcijom je obuhvaćeno prvenstveno područje djelovanja DVD-a Varaždinbreg, ali se pomoću raznih načina oglašavanja pokušalo uključiti i ostale mještane Općine Gornji Kneginec te sve ostale ljude dobre volje.

Na akciju se odazvalo pedesetak kućanstava, koji su pokazali svoju empatiju prema potrebitima te svojim doprinosom nekom napunili božićni stol.

- DVD Varaždinbreg je udruga kojoj je briga za bližnjega primarna stvar, članovi su također donirali artikle ispred udruge te iskoristili odaziv mještana te im podijelili preventivne letke zaštite od požara u vrijeme loženja vatre u kučanstvu - naveo je Siniša Horvat, zapovjednik DVD-a Varaždinbreg.

Članovi DVD-a Varaždinbreg su nakon završetka prikupljanja artikala, sve artikle prevezli svojim vozilom u prostorije Socijalne samoposluge, gdje su ih dočekali volonteri Socijalne samoposluge. Volonteri su izrazili veliku hvalu za sav trud koji su članovi DVD-a Varaždinbreg uložili u ovu akciju. Zahvalili su i svim ljudima koji su se uključili u akciju te se raduju budućoj suradnji.

dvd_varaždinbreg_socijalna_samoposluga_1.JPG

dvd_varaždinbreg_socijalna_samoposluga_2.JPG

dvd_varaždinbreg_socijalna_samoposluga_3.JPG

dvd_varaždinbreg_socijalna_samoposluga_5.JPG