DVD Beletinec-Krušljevec dobio novog predsjednika, podijeljene i spomenice Foto: DVD Beletinec-Krušljevec

DVD Beletinec-Krušljevec dobio novog predsjednika, podijeljene i spomenice

I.D./Varaždinske vijesti | 28.2.2019. u 18:44h | Objavljeno u Našim krajem

U subotu 23. veljače održana je redovna izborna sjednica skupštine DVD-a Beletinec-Krušljevec.

Nakon izvješća o radu i financijskog plana za prošlu godinu, članovi Skupštine jednoglasno su prihvatili Plan rada i Financijski plan za ovu godinu. Usto, za novog predsjednika izabran je Marin Bužanić, a za blagajnicu Irena Tkalčec, a došlo je i do izmjena članova Upravnog odbora kako bi se, ističu iz DVD-a, nastavio nesmetani i kvalitetan rad Društva.

- Zahvaljujući racionalnoj upotrebi financijskih sredstava, uspjeli smo kupiti novu opremu vrijednosti 59.672,80 kn koju je načelnik općine Sveti Ilija Marin Bosilj predao na korištenje našem zapovjedniku Ivici Cesaru - ističu iz DVD-a Beletinec-Krušljevec.

Na kraju sjednice Skupštine, Emilio Kefelja, Petar Cesar, Ivica Bosilj, Josip Cesar, Tomislav Cesar i Antonio Cesar primili su spomenice za 10-ogodišnji rad u Društvu, a legenda vatrogastva u Beletincu i vatrogasni veteran Josip Perc primio je spomenicu za 60-godišnji rad u Društvu. Nakon radnog dijela Skupštine, održan je i uobičajeni vatrogasni domjenak, a jelo je blagoslovio župnik župe Svih svetih Beletinec, vlč. Ivica Horvat.

dvd_beletinec_krusljevec_2.jpg

dvd_beletinec_krusljevec_3.jpg

dvd_beletinec_krusljevec_4.jpg

dvd_beletinec_krusljevec_5.jpg