Dok su stranački čelnici špancirali, Reformisti iz Sračinca napustili stranku

VV | 26.8.2023. u 19:45h | Objavljeno u Našim krajem

I dok su danas iz županijske organizacije Reformista izvijestili o posjetu Špancirfestu, općinska organizacija Reformista Sračinec u četvrtak je objavila da - izlaze iz stranke.

>> FOTO Reformisti s gostima uživali u Špancirfestu, stigao i Mesić

- Poštovani, obraćamo se javnosti sljedećom obavijesti: Narodnu stranku - Reformisti napuštaju općinski vijećnici i vijećnici mjesnih odbora iz Općinske organizacije Sračinec. Njima se pridružuju i brojni članovi stranke, uglavnom iz spomenute organizacije, ali i iz ostalih diljem županije pa i šire. Riječ je o najmanje dvjestotinjak članova - naveli su u objavi.

- U općini Sračinec će tako svoj politički put izabrani vijećnici nastaviti u oporbi kao i do sada, a kao NEZAVISNI odsada, ali s istim političkim ciljem i načinom djelovanja. Podsjećamo, sračinska općinska organizacija je bila prva temeljna organizacija Reformista, nastala 2014. godine, netom nakon što je stranka službeno osnovana. Bila je primjer organiziranosti, brojnosti u članstvu, prepoznatljiva u mnogim političkim, humanitarnim i ostalim društvenim akcijama te što se izbornih rezultata tiče, uvijek na samom vrhu u svim izbornim procesima u kojima je Narodna stranka - Reformisti sudjelovala - napomenuli su.

- Nagomilano nezadovoljstvo komunikacijom, neradom, županijskim vodstvom, neprincipijelnošću i općenito neprihvatljivim odnosom prema ljudima koji vode ovu organizaciju i njihovim članovima, ali prema našim spoznajama, i mnogim drugim organizacijama koje iz istoga razloga više ne postoje, ili ne djeluju, rezultiralo je ovim činom. Srdačan pozdrav! - poručili su sad već bivši Reformisti iz Sračinca.