Darovi za sve vrtićke mališane i osnovnoškolce s lepoglavskog područja

J.Š./Varaždinske vijesti | 7.12.2021. u 19:12h | Objavljeno u Našim krajem

Grad Lepoglava i ove je godine, na blagdan Svetog Nikole, razveselio svoje najmlađe sugrađane. Prigodnim slatkim paketićima Grad je darivao vrtićke mališane iz dječjih vrtića u Lepoglavi, Višnjici i Žarovnici te osnovnoškolce iz lepoglavske, kameničke i višnjičke škole. Uz darove za vrtićke mališane i osnovnoškolce, Grad Lepoglava osigurao je i darove za djecu iz obitelji slabog socijalno-ekonomskog statusa.

- I ove smo se godine pobrinuli da gotovo sva djeca s gradskog područja, u ovo blagdansko vrijeme darivanja, dobe prigodan gradski dar. Uz blagdan svetog Nikole, povod za darivanje je i proslava rođendana našeg Grada koja bi bila nezamisliva bez dječjeg smijeha i veselja kakvo je vladalo prigodom podjele darova, istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Gradonačelnik je ovom prigodom obišao dječje vrtiće i zajedno sa svetim Nikolom uručio slatke darove radosnim vrtićkim mališanima. Vrtiće su obišli i članovi Pčelarske udruge Čmalico iz Bednje koji su vrtićkim mališanima poklonili med kojim će sladiti čaj.

- Ako na gradskom području postoje djeca koja nisu primila prigodan dar, a čiji roditelji im ga ne mogu osigurati, neka nam se jave i Grad Lepoglava će se pobrinuti da i ona ne ostanu bez prigodnog dara, poručio je gradonačelnik Škvarić.

Označeno u