Darovana sportska oprema Nogometnom centru Orač - Nova Ves

VV | 23.3.2022. u 18:39h | Objavljeno u Našim krajem

Nogometnom centru Orač - Nova Ves, koji se natječe u Županijskoj nogometnoj ligi i gdje u svim uzrastima ostvaruje dobre sportske rezultate i na taj način promovira općinu Petrijanec, darovana je sportska oprema s istaknutim obilježjima općine financiranih dijelom iz općinskog proračuna, a preostali dio od 125 ukupno nabavljenih trenirki i torbi za mlađe uzrasne kategorije financirale su tvrtke: Oculus, ECOAGRO d.o.o. NTL Trgovački lanac, Nika konsturkcije, AMK Strojarstvo i Cipro. Ukupna vrijednost trenirki i torbi je 44.380,00 kn. Darovane su tako trenirke i sportske torbe za selekcije Kadeti/Juniori U-18,P ioniri U-15, Mlađi pioniri U-13, Početnici U-11 i Prednatjecatelji U-9.

Oprema je donirana uoči proljetnog dijela nogometne sezone 2021/2022, a sve u cilju promocije sporta i domaćih nogometnih klubova. Nogometni klubovi okupljaju velik broj zaljubljenika u sport, što s aspekta aktivnih ili rekreativnih igrača, a što s aspekta navijača. Svi oni doprinose razvoju sportskih i društvenih događanja i dostojno promoviraju svoju općinu. Trenirke su roditeljima i malim nogometašima uručili načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec i predstavnici sponzora tvrtki koje su donirale sredstva za nabavku.

- Zahvaljujemo svim sponzorima koji su se uključili i na taj način doprinijeli razvoju sporta na našem području te motivirali djecu za još aktivnije bavljenje sportom. Zahvaljujemo i roditeljima koji su se uključili u nabavku dresova za kategoriju U-9 obitelji Drvar i U-11 obitelji Margeta (BT Bau Solutions tvrtka) - javili su iz Općine Petrijanec.