Manifestacija Starinski žmaki svake godine privlači veliki broj posjetitelja Foto: Krešimir Đurić

Danas počinje obilježavanje Dana općine Breznički Hum

| 8.11.2019. u 09:15h | Objavljeno u Našim krajem

Raznovrsnim programima, koji će se održavati od danas do 16 studenog, pod zajedničkim nazivom Martinje v Humu 2019., proslavit će se Dan Općine Breznički Hum. Počet će večeras u 19 sati u Vatrogasnom domu u Brezničkom Humu, gdje će biti izložba slika s 8. Likovne kolonije Sveti Martin, održati prezentacija novog broja Humskog vjesnika, upriličiti pjesnička večer te promovirati zbirka poezije Josipa Šafranca i održati kazališna predstava Bankrot, Udruge Kaj.

Sutra, 9. studenog, u sportskoj dvorani OŠ Breznički Hum u 18 sati počet će nastup grupe Prigorčica, a nakon toga godišnji će koncert izvesti članovi Limene glazbe Sveti Martin i njihovi gosti. U nedjelju,10. studenog od 9 sati u sportskoj dvorani počet će Martinjski sejem u Humu, a na igralištu, pod šatorom, održavat će se manifestacija Starinski žmaki, gdje će nastupiti i grupa Fiškali.

Svečana sjednica Općinskog vijeća Brezničkog Huma održat će se u ponedjeljak,11. studenog u 18 sati u Vatrogasnom domu u Brezničkom Humu,gdje će se 16. studenog od 19 sati biti Noć kazališta dramske družine Ozana iz Visokog.