DA KUĆA POSTANE DOM Općina Jalžabet se uključila u humanitarnu akciju za sestre Majhen Foto: Općina Jalžabet

DA KUĆA POSTANE DOM Općina Jalžabet se uključila u humanitarnu akciju za sestre Majhen

Varaždinske vijesti | 27.3.2019. u 15:33h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Jalžabet aktivno se uključila u humanitarnu akciju "Da kuća postane dom", koju je za sestre Majhen iz Novakovca organizirala Udruga udomitelja za djecu i mlade Varaždinske županije "Zipka".

Čelništvo Općine Jalžabet - predsjednik Općinskog vijeća i saborski zastupnik dr.sc. Josip Križanić i načelnik općine Jalžabet Mirko Magić - posjetili su sestre Majhen u Novakovcu, koje su prije pet godina ostale bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Josip Križanić je istaknuo kako želi da Općina Jalžabet pomogne u osamostaljivanju pri izlasku iz udomiteljstva te će osigurati sve što je u mogućnosti kako bi se četiri sestre mogle što prije vratiti u svoju rodnu kuću. Načelnik Magić je obećao da će Općina ustupiti bager i ostalu mehanizaciju za potrebe rušenja, što je već i učinjeno, a za sve ostalo bit će u kontaktu s Udrugom Zipka koja je i pokrenula humanitarnu akciju.

Svi koji žele pomoći, svoje novčane priloge mogu uplatiti na račun IBAN: HR8923900011500146046, otvoren u Hrvatskoj poštanskoj banci. Dodatne informacije moguće je dobiti na broj telefona Udruge Zipka 092/354-7443 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

opcina_jalzabet_humanitarna_akcija_sestre_majhen__1.JPG

opcina_jalzabet_humanitarna_akcija_sestre_majhen__2.JPG

opcina_jalzabet_humanitarna_akcija_sestre_majhen__3.JPG

opcina_jalzabet_humanitarna_akcija_sestre_majhen__4.JPG