Crveni križ Varaždin zahvalio Općini Sračinec Foto: Općina Sračinec

Crveni križ Varaždin zahvalio Općini Sračinec

I.D./Varaždinske vijesti | 6.9.2017. u 11:35h | Objavljeno u Našim krajem

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Varaždin Sandra Mintas uručila je u ponedjeljak 4. rujna zahvalnicu Općini Sračinec, odnosno načelniku Božidaru Novoselcu. Riječ je o zahvalnici koja se dodjeljuje za suradnju u provođenju humanitarnih aktivnosti.

- Došli smo zahvaliti Općini Sračinec koja nam je ustupila prostor za provedbu projekta FEAD. Njime smo osigurali pakete hrane i higijenskih potrepština za socijalno ugroženo stanovništvo s područja Varaždina i okolnih općina. Vjerujemo da ćemo nakon tri podjele hrane i higijenskih potrepština uskoro nastaviti s akcijom - izjavila je ravnateljica Sandra Mintas.

Općina Sračinec ustupila je svoj Društveni dom u Svibovcu Podravskom Crvenom križu, a oni su u tom prostoru imali privremeno skladište iz kojeg su paketi bili distribuirani potrebitima.

- Ponosni smo što smo imali priliku pomoći u jednoj ovako lijepoj akciji. Zahvaljujem Crvenom križu grada Varaždina koji je u akciju uključio i potrebite s područja naše općine - rekao je načelnik općine Sračinec Božidar Novoselec.

gdck-varazdin-zahvalnica-sracinec-1.jpg