Članovi UDVDR-a Petrijanec zadovoljni suradnjom s Općinom i ostalim udrugama Foto: Općina Petrijanec

Članovi UDVDR-a Petrijanec zadovoljni suradnjom s Općinom i ostalim udrugama

Varaždinske vijesti | 22.3.2019. u 19:00h | Objavljeno u Našim krajem

Odaziv na redovni Izvještajni Sabor UDVDR-a Kluba Petrijanec, održan u Društvenom domu u Petrijancu, bio je jako dobar pa su tako stigli i članovi udruga proizašlih iz Domovinskog rata, kao i društava s područja općine Petrijanec s kojima domaćini imaju višegodišnju suradnju.

Predsjednik Stjepan Jovan pozdravio je sve nazočne te im zahvalio na odazivu. Među gostima bio je i načelnik općine Željko Posavec, kao i ravnateljica OŠ Petrijanec Valerija Paljak te učiteljice Andreja Martinčević, Željka Rabuzin i Branka Pentić iz III. OŠ Varaždin. Predsjednik i članovi tijela podnijeli su svoja izvješća, kao i plan rada i financijski plan za 2019. godinu.

Načelnik općine Petrijanec pozdravio je nazočne i pohvalio rad udruge branitelja, kao i suradnju s općinom i udrugama koje djeluju na području općine te istaknuo kako se nada takvoj suradnji i u nadolazećoj godini. Dodao je da će Udruga i dalje imati potporu Općine kako bi mogli uspješno djelovati i izvršiti svoj plan rada za 2019. godinu. Nazočnima se obratio predsjednik županijske podružnice Branko Družinić te predsjednik Ogranka Varaždin Krasnodar Kišur koji je pohvalio rad udruge i suradnju u projektu "Promicanja istine o Domovinskom ratu".

Za stručnu pomoć i suradnju sa školama, domaćini su uručili zahvalnice ravnateljicama, učiteljicama i učitelju s kojima udruga uspješno provodi projekt “Promicanje istine o Domovinskom ratu”. Udruga "Petrajski kurent" dodijelila je zahvalnicu članovima UDVDR Kluba Petrijanec za pomoć u provedbi “Petrajskog fašnika”. Druženje se nastavilo uz prigodni domjenak.

udvdr_petrijanec_3.jpg

udvdr_petrijanec_4.jpg

udvdr_petrijanec_5.jpg

udvdr_petrijanec_1.jpg