CESTICA Osigurane nagrade za uspješne studente i učenike, prijave do 15. kolovoza Foto: Ilustracija/Arhiva VV

CESTICA Osigurane nagrade za uspješne studente i učenike, prijave do 15. kolovoza

VV | 8.7.2023. u 08:22h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Cestica objavila je Javni poziv za dodjelu nagrada za posebna postignuća.

- Nagrade se dodjeljuju za posebna postignuća (pojedinačna ili ekipna) koja podrazumijevaju dekanove i rektorove nagrade, osvojenu zlatnu, srebrnu ili brončanu medalju, osvojeno prvo, drugo ili treće mjesto, odnosno prvo, drugo ili treće mjesto na državnim, europskim, međunarodnim, svjetskim i olimpijskim natjecanjima koja su ostvarena od 1. srpnja prošle godine do 30. lipnja ove godine. Za ostvarenje prava za dodjelu nagrade svi kandidati moraju podnijeti zahtjev, dokaz o prebivalištu i dokaz o ostvarenom postignuću - navode u Općini Cestica.

Zahtjev se podnosi na posebnom obrascu koji je dio Javnog poziva, a isti se može dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Cestica ili preuzeti na mrežnoj stranici Općine Cestica.

- Zahtjev s traženom dokumentacijom dostavlja se u Općinu osobno ili poštom na adresu: Općina Cestica, Dravska 1a, 42208 Cestica s naznakom "Javni poziv za dodjelu nagrada za posebna postignuća ili e-mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Zahtjevi se primaju do 15. kolovoza ove godine - pojašnjavaju u Općini Cestica.

Iznosi novčane nagrade su 150 eura, nagrade će biti dodijeljene na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Cestica uz Dan općine.

cdestic.jpg