CESTICA Konstituirano Općinsko vijeće, za predsjednika Vijeća izabran Darko Majhen (HNS) Foto: Općina Cestica

CESTICA Konstituirano Općinsko vijeće, za predsjednika Vijeća izabran Darko Majhen (HNS)

VV | 3.6.2021. u 19:33h | Objavljeno u Našim krajem

Konstituirano je Općinsko vijeće Općine Cestica. Za predsjednika Općinskog vijeća izabran je Darko Majhen (HNS), a zamjenici su mu Ivan Bednjanić Bunić (HNS) i Sandra Županić (HDZ).

Sama konstituirajuća sjednica održana je u srijedu, 2. lipnja u dvorani Kulturnog centra Općine Cestica, a po izvođenju himne sjednicu je nastavila voditi Gabriela Kos, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Cestica.

1-DSC_0122.jpg

U prvoj točci konstatirano je da su sjednici nazočni svi vijećnici izabrani na lokalnim izborima održanim 16. svibnja, a na sjednici je bio i načelnik Mirko Korotaj koji je na spomenutim izborima dobio natpolovičnu većinu birača.

Od 13 vijećnika izabranih na izborima za osmi mandat Općinskog vijeća Cestice bili su Darko Majhen, Ivan Bednjanić Bunić, Ana Kutnjak, Denis Kotolenko, Tanja Veršić, Darijan Vinter, Ivan Hohnjec (HNS), Žarko Rodeš, Marjan Županić, Matija Dregarić (SDP), Tomislav Lazar i Sandra Županić (HDZ) i Nikola Ščuric (Reformisti). Vijećnici su na sjednici položili prisegu. 

Načelnik Općine Mirko Korotaj novoizabranim vijećnicima je čestitao na izboru te izrazio uvjerenje da će se i zalaganjem svih nastaviti daljnji razvoj Općine Cestica na zadovoljstvo svih mještana.

1-DSC_0113.jpg

Označeno u