Gradonačelnik Ivan Čehok, njegov zamjenik Zlatan Avar i pročelnik Roberto Krajcer provjerili su kvalitetu izvedenih radova na uređenju parkirališta uz zgradu u Ulici Ferdinanda Konščaka, pokraj stadiona Sloboda

Čehok: Grad će i dalje slušati što mu poručuju građani te nastaviti s uređenjem

Varaždinske vijesti | 22.12.2020. u 17:14h | Objavljeno u Našim krajem

Unatoč pandemiji i zimi, Grad Varaždin i dalje drži tempo uređivanja parkirališta.

Gradonačelnik Ivan Čehok, njegov zamjenik Zlatan Avar i pročelnik Roberto Krajcer provjerili su kvalitetu izvedenih radova na uređenju parkirališta uz zgradu u Ulici Ferdinanda Konščaka, pokraj stadiona Sloboda.

Parking je asfaltiran, postavljeni su rubnici. Stanari zgrade su zatražili uređenje parkirališta koje je do sada uvijek bilo u blatu, a sada su s balkona zahvalili gradonačelniku i njegovoj ekipi na obavljenom poslu. Prilikom obilaska gradonačelnik je poručio da će Grad i dalje slušati što mu poručuju građani te nastaviti s uređenjem ulica i parkirališta.

- Negdje je to moguće učiniti brzo, a negdje moramo izraditi elaborate, promijeniti regulaciju prometa i u dogovoru sa stanarima tog kvarta naći povoljnije rješenje. I slijedeće godine namjeravamo zadržati takav tempo uređenja parkirališta uz zgrade gdje je to moguće, i gdje se dogovorimo sa stanarima - rekao je Čehok.

Označeno u
Galerija slika