Uhvaćen recidivist kod Cerja Nebojse, u Vitešincu ulovljen vozač s 2.66 promila alkohola Foto: Ilustracija

Uhvaćen recidivist kod Cerja Nebojse, u Vitešincu ulovljen vozač s 2.66 promila alkohola

M.N./Varaždinske vijesti | 28.1.2019. u 11:09h | Objavljeno u Crna kronika

Prilikom nadzora prometa policijski službenici Policijske postaje Ivanec su u subotu, 26. siječnja, u 10:35 sati na državnoj cesti u Cerju Nebojse zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 26-godišnji mladić iz Cigrovca. Kontrolom je utvrđeno da isti upravlja motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje.

Obzirom da se radi o višestrukom povratniku u počinjenju istih i sličnih prometnih prekršaja koji ima više pravomoćnih presuda zbog istovrsnih prekršaja, isti je uhićen i uz Optužni prijedlog doveden na Prekršajni sud, kojom prilikom je od strane policije za istog predložena kao propisna sankcija kazna zatvora u trajanju do 60 dana. Nakon saslušanja na Prekršajnom sudu 26-godišnjaku je određeno do 5 dana zadržavanja, nakon čega je predan u Zatvor Varaždin.

Jučer, 27. siječnja, u 23:10 sati u Vitešincu, policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.66 g/kg upravljao 30-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Ivanec, te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Označeno u