Aquacity ponovno živnuo - vratila se ugostiteljska ponuda, a uskoro i veselice!

vv | 24.5.2024. u 13:18h | Objavljeno u Našim krajem

Jedno od najljepših izletišta u neposrednoj blizini Varaždina je SRC Aquacity, koji se nalazi na obalama Motičnjaka. Zanimljivo je u svim godišnjim dobima, a osobito ljeti, kada mnogi dolaze potražiti osvježenje na tzv. varaždinsko more. Međutim, osim osvježenja u umjetnom jezeru i terena za sportove, već godinama tu se ne nudi ništa do li lijepih vizura.

1716548185041.jpg

Tako je bilo sve do ovih dana, kada je konačno počelo uređenje nekada popularnog, a danas zapuštenog ugostiteljskog objekta: očišćena je velika vanjska terasa, a počeli su i radovi na zatvorenom objektu, koji se planira naknadno otvoriti. Do tada, osvježenje uz koktele po promo cijenama i drugim pićima  nudi se u vanjskom kafiću uz terasu, koji je otvoren subotom i nedjelju od 10 do 22 sata, a od idućeg mjeseca, kada se očekuju više temperature,  i tijekom tjedna od 12 do 21 sat.

1716548137881.jpg

I to nije sve. Aquacity je bio mjesto glazbenih događanja, koja se nastavljaju. Tako će se 15. lipnja održati Techno Workout Old school editon (open air) s našim dobrim znancem Jean Marie Kone (FRA), a organizatori najavljuju i druga glazbena gostovanja...

aquacity_novi_birc.jpg