Dobro djelo za kraj godine: akcije darivanja krvi u G. Knegincu, Cestici, Vinici i Petrijancu Foto: VV arhiva / ilustracija

Dobro djelo za kraj godine: akcije darivanja krvi u G. Knegincu, Cestici, Vinici i Petrijancu

Varaždinske vijesti | 26.12.2022. u 19:00h | Objavljeno u Našim krajem

Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin u suradnji s Odjelom za transfuzijsku medicinu OB Varaždin organizira akciju darivanja krvi za mještane općine Gornji Kneginec u utorak 27. prosinca od 9 do 12 sati. Darivanje krvi će se provesti u prostorijama Knekoma.

Akcija darivanja krvi održat će se i 28. prosinca, i to za mještane općine Cestica i općine Vinica, od 9 do 11.30 sati u Kulturnom centru Cestica, odnosno od 13 do 15 sati u prostorijama Općine Vinica. Također, 29. prosinca od 9 do 12 sati provest će se akcija darivanja krvi za mještane općine Petrijanec, u prostoru DVD-a Petrijanec.

- Apeliramo na sve zdrave osobe od 18-65 godina da odvoje 15 minuta slobodnog vremena te se odazovu darivanju krvi, jer tijekom blagdana sigurno će biti veća potreba za krvlju i krvnim pripravcima - pozvali su iz GDCK-a Varaždin te su svim darivateljima krvi čestitali sretan Božić i zaželjeli puno zdravlja i sreće u 2023. godini.