Aglomeracija Nova Ves: Radove obišli Krešimir Horvat, Romano Strelec i Ivanka Divjak

VV | 21.12.2020. u 14:44h | Objavljeno u Našim krajem

Radove na izgradnji kanalizacije u sklopu projekta Aglomeracije u Novoj Vesi Petrijanečkoj u dogovoru s predsjednikom Upravnog vijeća Županijske uprave za ceste Krešimirom Horvatom obišli su županijski vijećnik Roman Strelec i  predsjednica mjesnog Odbora Nova Vesi Ivanka Divjak. 

Strelec je u razgovoru sa čelnicima ŽUC-a iznio svoje zadovoljstvo radovima koji će po završetku, osim višeg komunalnog standarda mještanima donijeti i kvalitetnije prometovanje po obnovljenim prometnicama.

Županijski vijećnik je na sastanku s predstavnicima Županijske uprave za ceste prezentirao i gorući problem u Novoj Vesi Petrijanečkoj koji se odnosi na odvodnju oborinskih voda.

- Veliki problem zadnjih desetak godina mještanima predstavljaju prave "bare" koje nastaju nakon većih kišnih oborina na desetak mjesta uz prometnice u mjestu. Prilikom prometovanja osobnih vozila velike količine prljave vode završavaju na fasadama kuća, a također, dodatno se ugrožava i sigurnost svih sudionika u prometu budući da vozači pokušavaju zaobilaziti vodene prepreke na prometnici i tako dovode u opasnost svoje i tuđe živote. Mišljenja sam da svi relevantni čimbenici moraju dati svoj doprinos u rješavanju ovog zanemarenog problema u mjestu - istaknuo je županijski vijećnik Roman Strelec. 

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci