Uživajte u blagdanskom ozračju uz brojne delicije i sjajnu zabavu ovog vikenda na Adventu u Cestici!

VV | 1.12.2023. u 10:56h | Objavljeno u Našim krajem

Proslava Adventa stiže i ove godine u Cesticu i to ovog vikenda, 2. i 3. prosinca, a programi će se održavati na prostoru ispred općinske zgrade u Cestici. Manifestaciju organizira Općina Cestica zajedno sa suorganizatorom TZP Sjever Zagorja.

- Advent u Cestici biti će sajmenog i zabavnog karaktera dok ponudu pripremaju udruge, OPG-ovi i obrtnici koji će nuditi božićno-novogodišnje ukrase, čestitke, suvenire, božićne aranžmane te asortiman koji se odnosi na tradicionalne proizvode poput vina, meda, čajeva, likera, alkoholnih pića, pekarskih proizvoda, slastica i sl. Naravno, tu je i bogata gastro ponuda - poručuju organizatori.

- Uživajte u bogatom adventskom ozračju, istražite ponudu, okusite domaće božićne delicije, a posebno se zabavite uz zvuke popularne Zsa Zsa sutra, u subotu 1. prosinca s početkom u 19 sati. Blagdansko raspoloženje, zvuci veselih božićnih pjesama, a opojni mirisi kuhanog vina, vrhunske tople čokolade i ukusni zalogaji posjetiteljima će pružati posebno iskustvo - pozivaju iz Općine Cetica i TZP Sjever Zagorja.

PROGRAM 2. prosinca 2023.

Radno vrijeme Adventa u Cestici 16:00 – 22:00

Kulturni centar 16:00 – Otvorenje Adventa

Svečano obilježavanje 30-godišnjice Općine Cestica
Nastup djece dječjeg vrtića Zeko Cestica
Nastup folklorne sekcije KUD-a Općine Cestica
Ženski pjevački zbor Stellarium

Pozornica Adventa 19:00 – Koncert ZSA ZSA

PROGRAM 3. prosinca 2023. 

Radno vrijeme Adventa u Cestici 15:00 – 21:00

Kulturni centar 16:00 – 17:00 – Priredba učenika OŠ Cestica i PŠ Lovrečan

Pozornica Adventa 18:00 – Passion Embrace Band