Za ljubitelje automobilizma autoklub Blacklisted priprema poslasticu - No.6 TrackDay&Style

vv | 11.10.2019. u 18:54h | Objavljeno u Društvo

Ove subote, 12. listopada, autoklub Blacklisted priprema poslasticu za ljubitelje automobilizma - No.6 TrackDay&Style Novi Marof, već tradicionalno događanje koje će se održati na karting stazi Rauš od 8 do 20 sati.

- Glavni cilj projekta je poticanje edukacije mladih vezano za sigurnost u prometu kako bi se smanjio broj porasta prometnih nesreća na hrvatskim cestama. Stoga želimo da vozači svoje stečeno iskustvo u prometu prezentiraju na stazi u cilju promicanja prometne kulture i povećavanja sigurnosti u prometu, poručuju iz AK Blacklisted.

black_600x263.jpg

Autoklub Blacklisted dosad je organizirao pet Track day događaja od osnutka 2018. godine, od toga četiri na karting stazi Rauš u Novom Marofu i jedan na karting stazi Blažon u Belici.

-Prosječni broj vozača na Karting stazi Rauš je 80, a posječenost je bila na zadovoljavajućoj razini. Tijekom cijelog dana bilo je više od 1.500 posjetitelja. Ove godine očekujemo još više posjetitelja s obzirom na konstantni porast broja prijava vozača, ali i organiziranja Style Eventa, koji će se odvijati kraj staze, naglašavaju u AK Blacklisted te napominju da se prijave primaju na fb stranici. , odnosno web stranici

Style show kategorije za koje su osigurani pehari su: STREETSTYLE TOP 15, RACE LOOK, LADY TUNING, OLDSCHOOL TUNING, CAR LIMBO, BEST WHEELS, BEST INTAKE, BEST EXHAUST, LOWEST CAR i dB contest (natjecanje u glasnoći glazbe).

Video sadržaj
https://youtu.be/FW4Cfyexslg