Volonteri udruge Sklonište dobrote mole za pomoć u hrani, donacijama, prostoru...

V.V. | 9.7.2017. u 18:01h | Objavljeno u Društvo

Volonteri udruge Sklonište dobrote koja brine o bolesnim i napuštenim mačkama s područja Varaždinske i Međimurske županije - mole za vašu pomoć.

Naime, kako ističu, trenutno skrbe o 113 mačaka, od čega imaju 54 mačića na skrbi.

Trenutno imaju 34 privremenih domova, gdje neki volonteri čuvaju i 15 maca!

- Došli smo do granice gdje više ne možemo sami, a dojave ne staju pa dnevno saznamo u prosjeku za 10-ak novih mačića koji su na cesti, a donacije i udomljenja su pali drastično - kažu u udruzi te ističu kako svi mogu pomoći na razne načine.

Kako? Saznajte u nastavku.

1. UDOMI <3

Nemoj kupiti macu, udomi macu sa ulice ili udomi macu iz udruge. Zašto? Ako udomiš - prvo, dobije se novo mjesto za nove mace sa ulice. Vi dobijete zdravu, tretiranu od parazita, cjepljenu i kastriranu macu (ovisno o dobi).

Kako udomiti

2. VOLONTIRAJ <3

Odvojite pet minuta svojeg vremena, skinite slikice maca i tekstove te ih sherajte, objavite u drugim grupama i mjestima za oglase :) Odvojite malo više i pomognite sa traženjem donatora, volontirajte na štandovima, ma toliko je puno načina :)

Više info

3. POSTANI TETA/STRIČEK ČUVALICA <3

Trenutno sa 113 mačaka na skrbi i jako puno novih dojava, udruga treba nove i odgovorne tete i stričeke čuvalice koji bi bili most od ulice do novog doma!

Više info

4. DONIRAJ <3

Troškovi vrtoglavo rastu jer svaku macu treba pregledati, tretirati od parazita, ako je bolesna liječiti, cijepiti, kastrirati, nahraniti, osigurati pijesak...iiii još svašta nešto :)

Udruga brine da su mace zdrave i u dobrim uvjetima, da imaju apsolutno sve što im treba, ali bez financijskih sredstava to je nemoguće!

Više info 

- Trudimo se maksimalno, dajemo svoje slobodno vrijeme (nemamo zaposlenih) uz posao, faks, obitelj, dajemo svoje novce jer često nemamo dovoljno donacija, dajemo svoje živce kad se susretnemo sa nerazumnim ljudima, dajemo cijeli naš svijet za njih <3. Ako i ti želiš biti dio kotačića dobrote - javi nam se u INBOX ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - poručuju.

Označeno u