VIDEO: Mejaši predstavili album "Sexy ritam" Foto: Croatia Records

VIDEO: Mejaši predstavili album "Sexy ritam"

VV | 15.12.2016. u 19:58h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Jučer se pred oduševljenim obožavateljima u Caffe baru Nova ploča u zagrebačkoj Bogovićevoj ulici održalo službeno predstavljanje albuma "Sexy ritam" Mejaša, popularnih mladih "tamburaša u starkama", koji tijekom zadnje dvije godine redom postižu uspjehe svakom svojom novom pjesmom.

Predstavljanje je otvoreno kraćim nastupom pred okupljenom publikom na zagrebačkoj "špici", a odmah po početku pop-tamburaških ritmova i pamtljivih melodija su se počeli okupljati i prolaznici koje su Mejaši svojim hitovima s lakoćom uspjeli odvući čak i od brojnih atraktivnih sadržaja zagrebačkog adventa.

Od naslovnog "Sexy ritma", njihovog aktualnog singla, snimljenog u suradnji sa Đakovčankama, preko "Zavela me Ana" i "Noćima, danima", inače snimljene s kultnom Crvenom jabukom, pa do "Zorice" koju su neki dijelovi publike naglas zahtijevali, Mejaši su pokazali da su u ovom trenu jedan od najpopularnijih sastava u Hrvatskoj.

Sâmo predstavljanje održalo se u prostorijama Nove ploče, gdje su članovi sastava prvo potpisivali svoje CD-ove i postere i fotografirali se s fanovima, da bi potom u razgovoru s najbližim suradnikom, producentom i kompozitorom Denisom Dumančićem ukratko predstavili svoje izdanje koje je ujedno i njihov prvi dugosvirajući album.

Tijekom razgovora, mlade zvijezde izrazile su svoju iznenađenost, ali i golemu sreću zbog izuzetnog uspjeha njihove glazbe, kao i zahvalnost svima koji su ih vodili i pomagali tijekom izrade albuma, a posebnu je posvetu dobila i stvarna Zorica – Zorica Dumančić, za koju su istaknuli da je također zaslužna za njihov glazbeni proboj.

Osim obožavatelja, predstavljanju su prisustvovali i brojni prijatelji i suradnici - članovi sastava Kavaliri i Kumovi, Ivica Pepelko, Ivan Zak, kompozitor i producent Branimir Mihaljević sa suprugom Sandrom, voditelj Dalibor Petko te mnogi drugi.

Zaključno, članovi sastava su uputili zahvale svojim obožavateljima, pozdravljajući prisutne do sljedećih nastupa koji će, sudeći prema jučer viđenom, biti obilježeni pozitivnom energijom i fantastičnim reakcijama publike koja je očito prihvatila Mejaše kao svoje nove favorite.

Označeno u
Video sadržaj