Varaždinski HNS-ovci donirali fotoaparat Udruzi invalida rada Foto: HNS Varaždin

Varaždinski HNS-ovci donirali fotoaparat Udruzi invalida rada

V.M./Varaždinske vijesti | 19.10.2016. u 14:41h | Objavljeno u Društvo

Članovi podružnice HNS-a Varaždin posjetili su u utorak Udrugu invalida rada Grada Varaždina. Tom prigodom organizirano je druženje članova Udruge, a predsjednik podružnice i gradonačelnik Goran Habuš im je u ime HNS-a Varaždin predao vrijednu donaciju – fotoaparat.

Predsjednik Udruge invalida rada grada Varaždina Vladimir Detoni tom prilikom je istaknuo kako će im ova donacija omogućiti da sačuvaju uspomene na njihove aktivnosti.

- Naša udruga okuplja mnoštvo članova i nastojimo im što više pomoći u njihovim potrebama. Često organiziramo tribine i predavanja, pomažemo savjetima, a širimo aktivnosti izletima i rekreacijom. Ovaj fotoaparat će nam omogućiti da sačuvamo uspomene i njima budemo primjer drugim generacijama koje će jednog dana voditi Udrugu. Zahvaljujem HNS-u Varaždin na posjetu i vrijednoj donaciji - istaknuo jer predsjednik Udruge Detoni.

Predsjednik HNS-a i varaždinski gradonačelnik Goran Habuš naglasio je kako osluškuju koje su potrebe udurga u gradu. 

Poznato je da u Varaždinu djeluje mnogo aktivnih udruga, a jedna od njih je svakako Udruga invalida rada Grada Varaždina. Razgovarajući s članovima Udruge istaknula se potreba za fotoaparatom kojim bi mogli obilježiti svoje aktivnosti. Grad osluškuje potrebe udruga i odgovara na njih u okviru svojih mogućnosti, a posebno mi je drago što je ovaj put i podružnica HNS-a Varaždin mogla pomoći. Nadamo se da će im donacija koristiti i da će nastaviti s odličnim radom i u budućnosti – izjavio je Habuš ovom prilikom.

donacija_hns1.jpg

donacija_hns2.jpg