Valamar Riviera otvorila natječaj za dodjelu donacija „Tisuću dana na Jadranskom moru“

J.Š./Varaždinske vijesti | 12.4.2017. u 14:04h | Objavljeno u Društvo

Valamar Riviera već četvrtu godinu za redom raspisuje natječaj "Tisuću dana na Jadranskom moru", kojim će dodijeliti besplatna noćenja u okviru potpore projektima usmjerenima na rad s djecom.

Osiguravanjem besplatnog boravka na moru u jednom od svojih hotela, ljetovališta ili kampova, Valamar Riviera i ove godine pomaže djeci bez odgovarajuće obiteljske skrbi, iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravak na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka te djeci s posebnim potrebama.

Natječaj je otvoren od 12. do 23. travnja, a uvjeti natječaja i prijavnica mogu se preuzeti s web stranice Valamar Rivijere. Sudionici natječaja mogu biti isključivo institucije, škole i registrirane udruge sa sjedištem u Republici Hrvatskoj dok će rezultati natječaja biti objavljeni najkasnije 8. svibnja.

U protekle tri godine donirano je više od 3000 besplatnih noćenja s uslugom pansiona, te je više od 1000 djece i njihovih voditelja iz svih krajeva Hrvatske ljetovalo u Valamaru. Tako će i ove godine Valamar Riviera dodijeliti ukupno tisuću besplatnih noćenja u nekom od svojih 30 hotela i ljetovališta te 15 kampova.

Naime, "Tisuću dana na Jadranskom moru" provodi se u okviru Valamarovog programa društveno odgovornog poslovanja „Veliko srce Valamara“, kroz koji Valamar Riviera aktivno i kontinuirano podupire udruge i inicijative u lokalnoj zajednici, brine o najugroženijim i najpotrebitijim slojevima društva te doprinosi razvoju kulture uzajamnosti. Ujedno, Valamar Riviera je početkom ove godine upravo za program „Tisuću dana na Jadranskom moru“ nagrađena s „Ponosom Hrvatske“ – prestižnom nagradom za humanitarna djela čije dobitnike biraju sami građani.