Dražen Geček, Mladen Piskač i Milan Ribić Foto: UDVDR Ivanec

UDVDR Ivanec: D. Geček izabran za tajnika, M. Piskač za predsjednika NO, a M. Ribić za predsjednika Suda časti

Varaždinske vijesti | 16.1.2020. u 20:00h | Objavljeno u Društvo

U prostoru Lovačkog doma Šumski zec Margečan, prošireni sastav Središnjeg odbora ivanečkog ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata održao je svoju prvu sjednicu u novom mandatu, nakon što je krajem prosinca održan Izvještajno-izborni Sabor.

Upravo je njegova analiza bila prva točka dnevnog reda, te je nakon rasprave donesen zaključak kako je proveden sukladno Temeljnim pravilima UDVDR Ogranak Ivanec, a izraženo je zadovoljstvo vrlo dobrim odazivom gostiju i sabornika, kao i cjelokupni ambijentom tijekom njegova održavanja.

Potom se izabrao tajnik Ogranka, te predsjednik Nadzornog odbora i Suda časti.

Tako je za tajnika izabran Dražen Geček, novi predsjednik Nadzornog odbora u narednom mandatu bit će Mladen Piskač, a, također novi, predsjednik Suda časti Milan Ribić.

Potom se raspravljalo o pregledu snimljenog materijala, odnosno odabiru kadrova za dokumentarni film „Zaboravljena mladost“, te je dogovoreno kako će se na tome raditi u prostorijama tajništva tijekom veljače, nakon čega se počinje s montažom.

Nadalje, iznesena su četiri prijedloga za posjet mjestima stradavanja u Domovinskom ratu tijekom ove godine i donesena je odluka da će se najmanje na dva odati počast žrtvama srpske agresije.

Pod točkom ostalo, novi potpredsjednik Ogranka Zvonko Galić uručio je zahvalnice za doprinos u radu udruge Vladimiru Friščiću i Danijelu Posavcu, kojima nisu uručene na Saboru jer mu zbog spriječenosti poslovnim obvezama nisu nazočili.

Tim je činom ujedno i okončana sjednica, a nova najavljena za kraj veljače. Sastanku su nazočili i kolege iz najužeg vodstva HVIDR-e Ivanec, s kojim UDVDR Ogranak Ivanec usko surađuje na velikom broju svojih projekata / programa.

udvdr_ivanec_sreditnji_20_2.jpg

udvdr_ivanec_sreditnji_20_1.jpg

Označeno u