Udruga Mladi za Marof otvara vrata mladima

J.Š./Varaždinske vijesti | 21.1.2018. u 08:06h | Objavljeno u Društvo

Udruga Mladi za Marof nakon godine dana boravka u novom gradskom prostoru odlučila je ponuditi mladima s područja grada Novog Marofa vlastiti prostor na svakodnevno korištenje.

Prostor Udruge koji se nalazi na 1. katu zgrade stare škole (Zagorska 31, Novi Marof) se povremeno koristio za razne radionice, prezentacije, predavanja i druženja, a od sada će biti otvoren svakodnevno od ponedjeljka do petka od 13 do 20 sati.

Nakon duže uspješne suradnje na međunarodnim razmjenama za mlade sa Srednjom školom Novi Marof, udruga Mladi za Marof (MZM) želi proširiti suradnju tako da ponudi srednjoškolcima, i ostaloj mladeži, prostor u kojem mogu zajednički provoditi vrijeme i nakon završetka nastave.

- Mladima će u biti na raspolaganju sva postojeća oprema poput računala s internetom, printera, skenera, projektora, TV-a, društvenih igara i dr. Uz samo korištenje prostora mladima će biti ponuđeno sudjelovanje u raznim radionicama i svim aktivnostima MZM-a - kažu iz Udruge.

Uz pomoć grada Novog Marofa Udruga MZM će dalje uređivati i opremati prostor kako bi osigurali priliku mladim osobama za kvalitetno provođenje slobodnog vremena te poboljšali kvalitetu života mladih u lokalnoj i regionalnoj zajednici.

- Prvi dan rada, ponedjeljak 22. siječnja ćemo u 14 sati obilježiti toplim riječima dobrodošlice svim učenicima Srednje škole Novi Marof, a mladima će se obratiti i ravnateljica Srednje škole Jasminka Behin te gradonačelnik Siniša Jenkač - najavljuju iz Udruge.