U Termama Olimia sve je moguće, pa i najbolja zabava uz najluđu noć u godini Foto: Terme Olimia

U Termama Olimia sve je moguće, pa i najbolja zabava uz najluđu noć u godini

VV | 10.12.2019. u 21:01h | Objavljeno u Društvo

Miris medenjaka i kuhanog vina je u zraku kao i planovi za najluđu noć u godini. Priželjkujete luksuzni wellness i spa doživljaj, opuštanje u saunama ili bogate tematske večere uz pjenušac, šljokice i glazbu?

Ima li boljeg načina za novi početak od antistres terapije i guštanja u Svijetu sauna. Finske, parne ili programske saune, poput teatra vjetra koji uz iskusne sauna majstore budi pozitivan osjećaj, sastavni su dio prestižne ponude najnagrađivanijeg slovenskog Wellnessa Orhidelia u Termama Olimia. Potpuna regeneracija uz opuštajuće wellness programe pilinga i masaža koji kombiniraju mirisnu čokoladu i med, dio su ekskluzivnih slavljeničkih paketa poznatih terma. Tu su i njegujuće kupke idealne za opuštanje napetih mišića uz koje ćete zaboraviti na rutinu i poslovne obveze. Uživanje u luksuznim spa tretmanima, sjajna glazba, ples i bogata blagdanska večera, najbolji su način da ispratite staru i dočekate Novu godinu.

U prestižnom Wellness Hotelu Sotelia****s Terma Olimia novogodišnji doček podsjetit će vas na film Great Gatsby i zabave zlatnih dvadesetih. Dozvolite si malo luksuza, uživajte u zabavi - čuli ste za uzrečicu kako započnete Novu godinu, takva će biti i u nastavku. Posve drugačije iskustvo - u stilu vruće brazilske slavljeničke groznice, doživjet će oni koji su za ludi novogodišnji tulum odabrali pool party u kupaćim kostimima.

Uživajte u opuštajućim ritualima Terma Olimia i nakon novogodišnje noći i odmah započnite sa zdravim navikama koje bi vrijedilo prakticirati i u godini koja slijedi. U tome će vam pomoći inovativni selfness program s trominutnim vježbama koje će postati sastavni dio vaše svakodnevne rutine.

 

Označeno u