U subotu saznajte zašto je dobra meditacija i naučite kako pravilno disati

VV | 18.9.2017. u 09:40h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U subotu 23. rujna u 18.30 sati, u prostorijama 6. mjesnog odbora Banfica Varaždin, održat će se “Meditacija za Varaždin” u organizaciji Shanti ayurveda centra.

Prvi dio večeri bit će posvećen teorijskom dijelu o dobrobiti meditacije na pojedinca i zajednicu, dok će drugi biti praktičan dio u kojem će se raditi tehnike disanja i meditacija.

- Jesenski ekvinocij je vrijeme kada se priroda mijenja iz ljetnog u jesenski ugođaj, i kao takvo je savršeno vrijeme za promjene i nas samih. Promjene u društvu čekali jesmo i dočekali smo lošije vrijeme koje se nastavlja u nedogled. A problemi nisu tu da bi živjeli u problemu, nego da bi nas potakli na akciju i promjenu. Ovaj događaj je kreiran sa željom da svi zajedno djelujemo, da zaustavimo taj kontinuirani pad nas samih i zajednice. “Meditacija za Varaždin” napravljena je za svakog od nas kojem je takvog života dosta. Za svakog od nas koji vjeruje da zaslužuje bolje, koji želi biti sretan i pomoći drugima da ostvare isto - poručuju organizatori.