U subotu 13. svibnja deveto izdanje Dječjeg placa

M.P./Varaždinske vijesti | 4.5.2017. u 13:01h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Zbog velikog interesa, Gradska tržnica Varaždin i FB humanitarci ponovno organiziraju popularan sajam rabljene dječje odjeće, obuće, opreme i igračaka.

Dječji plac, uspješan projekt koji od jeseni 2015. godine zajednički provode varaždinski FB humanitarci i Gradska tržnica, doživjet će svoje deveto izdanje u subotu, 13. svibnja, od 16 do 20 sati.

Ovaj jedinstveni sajam već tradicionalno okuplja zainteresirane "s obje strane klupa" jer mnoštvo je prodavača koji na ovaj način žele zbrinuti rabljene stvari svojih mališana, a još više kupaca koji nabavljaju sve što im je potrebno, uz znatne uštede. Kupnja rabljene dječje robe isplati se jer cijene su višestruko niže od nove odjeće, a s obzirom da mališani brzo rastu, kupnjom na dječjem placu može se uštedjeti i nekoliko tisuća kuna.

U ovom terminu očekuje se bogata ponuda proljetne i ljetne odjeće – jaknica, hlača, majica, haljinica, tajica, cipelica, ali i igračaka za vodu, bicikala, rola i druge opreme. Gradska tržnica i FB humanitarci pozivaju stoga sve roditelje, bake i djedove, da posjete varaždinski plac u subotu poslijepodne, provjere ponudu na klupama i obnove garderobu svojih mališana.

Označeno u