U šetnju s varaždinskim coprnicama na Dan žena ide...

V.V. | 7.3.2018. u 08:48h | Objavljeno u Društvo

Dvije ulaznice za turu s varaždinskim coprnicama u četvrtak 8. ožujka na Dan žena osvojila je Kristina Benček.

Ulaznice će ju čekati kod organizatorica, na licu događaja.

Ostali svoje ulaznice mogu nabaviti preko sustava Eventim.hr na webu te na svim njihovim prodajnim mjestima. U Varaždinu je to Suvenirnica Varaždinskih vijesti i skoro svi Tiskovi kiosci.

Inače, mistična šetnja počinje u 20:00 sati na Dan žena, a mjesto okupljanja je Stari grad kod Kule stražarnice.

U ovoj mističnoj šetnji Varaždinom saznajte tko su bile vještice, kako funkcionira magija u odnosu na religiju, kako dolazi do progona te kako su ih otkrivali, zatvarali, mučili i palili... Pokušajmo zajedno dokučiti tko su današnje vještice te tko bi sve bio spaljen da je inkvizicija na snazi. Provjerimo, jednostavnim eksperimentom, ima li ih među nama.

Priča je ozbiljna i zabavna, povijesno utemeljena, prožeta i narodnim pričama... Spremamo i čarobne poklončiće, a na kraju vas čeka pravi vještičji ples, a sve skupa traje 77 minuta.

Cijena je 88 kn za odrasle, 66 kn za djecu od 7 do 16 godina, a mlađi od 7 godina ne plaćaju ukoliko su u pratnji odrasle osobe koja je platila šetnju.

Svi koji kupe kartu za ovu turu dobivaju 20 posto popusta na grupnu kartu za escape room Garestinska vještica koji Varaždinske coprnice otvaraju u ožujku.

Označeno u