U Perutnini Ptuj Pipo Čakovec i tijekom korona virusa, osiguravaju neprekidnu opskrbu proizvodima Foto: Perutnina Ptuj

U Perutnini Ptuj Pipo Čakovec i tijekom korona virusa, osiguravaju neprekidnu opskrbu proizvodima

VV | 10.4.2020. u 12:56h | Objavljeno u Društvo

Perutnina Ptuj Pipo Čakovec dio je prehrambenog sektora, koji je jedna od ključnih infrastruktura države, poput zdravstva, energetike i drugih. Pa tako i u izvanrednim situacijama epidemije korona virusa osiguravaju nesmetan tijek proizvodnje i neprekidnu opskrbu proizvodima. Istodobno, dosljedno provode preventivne mjere poduzete za ograničavanje širenja virusa i upute javnih zdravstvenih institucija.

Kao lokalni proizvođač i kao jedna od rijetkih prehrambenih tvrtki s integriranim proizvodnim procesom, osiguravaju sigurnost, kvalitetu i sljedivost proizvoda u cijelom lancu od polja do stola svaki dan, čak i za vrijeme epidemije korona virusa. Kroz dobru suradnju i partnerstva s uzgajivačima, dobavljačima i poslovnim partnerima, posebno trgovcima, zajednički rade na tome da čak i u tim uvjetima građanima svakodnevno nude prave proizvode na policama.

Za nesmetano odvijanje poslovanja, ključni su stup svake tvrtke zaposlenici, što se posebno odražava u trenutnoj izvanrednoj situaciji. Zaposlenici Perutnine Ptuj Pipo, posebno u proizvodnim i opskrbnim procesima, kao i suradnici u vlastitim trgovinama, ti su koji dodatnim naporima osiguravaju da se nesmetano nastavi proces proizvodnje od polja do stola.