U CISOK-u tijekom travnja niz radionica za nezaposlene

J.Š./Varaždinske vijesti | 31.3.2017. u 13:03h | Objavljeno u Društvo

CISOK Varaždin i u travnju nastavlja s brojnim aktivnostima za nezaposlene osobe i tražitelje zaposlenja.

Tako će se 11. travnja u 13 sati održati predavanje pod nazivom "Moj Europass životopis" namijenjena svima koji žele naučiti kako pravilno ispuniti Europass formu životopisa kojom ćete se predstaviti dobrim kandidatom za neki posao. Pravilno popunjen Europass životopis na jasan i pregledan način, logičnim redoslijedom potencijalnim poslodavcima prikazuje stečene vještine i kvalifikacije.

Također, 26. travnja u 13 sati održat će se predavanje "S nama se pripremite za razgovor za posao". Sudionici ove radionice uvjerit će se zašto je važno dobro se pripremiti za razgovor s potencijalnim poslodavcem, saznati koja pitanja poslodavci vole postavljati tijekom selekcijskog intervjua i što njima (zapravo) žele saznati.

Tijekom travnja održat će se i radionica "Informatička podrška korisnicima CISOK-a" za sve one koji imaju problema sa snalaženjem na računalu ili nisu sigurni u svoje informatičke vještine. Sadržaj radionice: prikaz tipkovnice s osnovnim funkcijama, prikaz radne površine, osnovne funkcije Microsoft Worda, Internet pretraživanje, Upravljanje elektroničkom poštom (E-mail). Radionica se održava pet dana po dva sata dnevno, za sudjelovanje se potrebno prethodno najaviti, a termini održavanja radionice određuju se u dogovoru s najavljenim sudionicima.

Sudjelovanje na svim aktivnostima je besplatno, uz obaveznu prijavu na pojedinu aktivnost. Prijava se obavlja na broj 042 302 179 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..