Traju upisi u VANIMINE grupe za animirani film

J.Š./Varaždinske vijesti | 12.9.2018. u 20:26h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Krajem ljeta i početkom jeseni u Hrvatskoj i u inozemstvu se održava najviše filmskih festivala. Oni koji su namijenjeni djeci i mladima, a još ako je riječ o animiranim filmovima svakako su interesantni autorima iz Filmsko-kreativnog studija VANIMA. I dok mladi animatori putuju po festivalima u Hrvatskoj, filmovi Varaždinske VANIME prošli su brojne selekcije i upali u službene konkurencije na festivalima diljem svijeta.

Varaždinska udruga Filmsko-kreativni studio VANIMA na području Varaždinske županije s centrom u Varaždinu djeluje od 1986. godine, a u ovoj školskoj godini priprema nove grupe za djecu i mlade. Udruga djeluje u sklopu Centra za mlade Varaždin na adresi Petra Preradovića 4.

U grupe za animirani film koje vode voditelji Dubravka Kalinić Lebinec, Hrvoje Selec i Ana Sever, osim redovnih članova udruge mogu se uključiti zainteresirana djeca s navršenih 8 godina starosti, te srednjoškolci. Grupe će s radom započeti početkom listopada i traju cijelu školsku godinu.

Upisi u grupe za animirani film traju do 21. rujna ove godine. Zainteresirani za navedene aktivnosti, kao i za sve dodatne informacije vezane uz VANIMU, mogu se javiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem mobitela 091/9177-666 (Ana Sever, voditeljica aktivnosti).

VANIMA_plakat_upisi_2018.jpg

 

 

Označeno u