Tisak u Ludbregu: Uz predstavljanje novog koncepta, Tisak je darivao Gradski dječji vrtić Radost Foto: Tisak

Tisak u Ludbregu: Uz predstavljanje novog koncepta, Tisak je darivao Gradski dječji vrtić Radost

Varaždinske vijesti | 14.2.2020. u 19:15h | Objavljeno u Društvo

Od četvrtka, 13. veljače, Centar Svijeta – Ludbreg, bogatiji je za Tisak plus prodavaonicu, novo mjesto susreta i druženja. Riječ je o novome konceptu prodavaonice u Hrvatskoj koja nudi inovativan doživljaj kupnje. Sukladno potrebama kupaca, ovaj koncept objedinjuje najbolje od kioska i najbolje od Tisak medije. Tisak plus na jednom mjestu nudi bogat izbor domaćih i stranih magazina te na veselje djece i mladih, razne knjige, igračke, poklone i najbolje iz kategorije gaminga, ali i asortiman proizvoda i usluga inače dostupnih na kioscima Tiska.

U pogledu dizajna interijera trudili smo se pratiti svjetske trendove, pa tako u samom prostoru posjetiteljima nudimo vrhunski doživljaj. Iako je riječ o maloj kvadraturi, imamo dvije zone u kojima se naši kupci mogu opustiti, sjesti, prelistati časopis, ako žele pogledati čak i crtani film i za to vrijeme se zasladiti s nečim iz našeg bogatog asortimana”, zaključio je na otvorenju Roman Rončević, rukovoditelj regije Sjever.

Na otvorenju je naglasak stavljen na važnost razvijanja kreativnosti kod djece  te je ovom prilikom Tisak donirao knjige, bajke, slikovnice, bojanke i flomastere Gradskom dječjem vrtiću Radost, a otvorenje su uveličala i djeca i GDV Radost koji su izveli i recitacije na kajkavskom narječju te osvojili simpatije prisutnih.

- Dječji vrtić radost, djeca i djelatnici zahvaljuju se Tisku na ovoj značajnoj donaciji, likovnih i didaktičkih materijala kao i slikovnica za sve uzraste koji će uvelike pomoći u još boljem radu naše ustanove - izjava gospođe Zvjezdane Jadanić, ravnateljice GDV Radost prilikom preuzimanja donacije.

Tisak plus u Ludbregu, druga je takva prodavaonica u Hrvatskoj. Prva trgovina tog koncepta otvorena je na riječkome Korzu, a Tisak u narednom razdoblju planira i dodatna otvorenja prodavaonica u novom Tisak plus formatu u cijeloj Hrvatskoj.

ruk._regije_sjever_Roman_Rončević_ruk._poslovnice_Varaždin_Sanja_Pomper_gradonačelnik_Ludbrega_Dubravko_Bilić_predsj._odbora_TZ_grada_Ludbrega_Andreja_Horvat.jpg

ruk._regije_sjever_Roman_Rončević_ruk._Tisak_media_centra_Biserka_Berković_izvršni_direktor_maloprodaje_Dragan_Vidačak.jpg

ruk._regije_sjever_Roman_Rončević_ravnateljica_vrtica_Zvjezdana_Jadanic.jpg

ravnateljica_vrtica_Zvjezdana_Jadanic_ruk._regije_sjever_Roman_Rončević.jpg