SLATKA DONACIJA Restoran "Fontana" Crnković zaposlenicima COVID-odjela uručio božićne kolače! Foto: Ilustracija/OB Varaždin

SLATKA DONACIJA Restoran "Fontana" Crnković zaposlenicima COVID-odjela uručio božićne kolače!

VV | 26.12.2020. u 11:36h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Restoran Fontana Crnković zaposlenicima COVID-odjela Opće bolnice Varaždin na sam Badnjak uručio je slatku donaciju: božićne kolače!

- U ovim teškim vremenima, kad je osoblje bolnice sa svojim rukovodstvom suočeno s pandemijom koja nas je snašla, odlučili smo u znak pažnje i zahvalnosti za sve ono što čine za nas, za naše sugrađane, uljepšati im Božić i pokloniti im naše prave domaće kolače po kojima je naša slastičarna odavno poznata. S obzirom na to da ulažu nadljudske napore prilikom brige o bolesnicima, htjeli smo im malo podići raspoloženje i tako malo uljepšati božićne blagdane koje će najvjerojatnije provesti uz bolesnike, a ne uz svoje najmilije – rekla je direktorica "Fontane” Crnković, Ružica Crnković.

Kolače su preuzele vrijedne bolničke kuharice, a na donaciji je zahvalio i zamjenik ravnatelja Opće bolnice Varaždin Damir Poljak.

- Hvala restoranu "Fontana" Crnković što misli na nas i što nam je poklonio njihove poznate kolače. Vjerujem da će djelatnicima ova donacija izmamiti osmijeh na lice i uljepšati božićne blagdane – rekao je Poljak.
Slastičarna restorana "Fontana" Crnković poznata po izradi pravih domaćih kolača i torti od najkvalitetnijih namirnica. Vrijednost uručene slatke donacije je 3.450 kuna.