Shiv Yog metoda liječenja uma, tijela i duha - 20. studenog i u Varaždinu

V.V. | 14.11.2016. u 08:21h | Objavljeno u Društvo

Shiv Yong su milijuni ljudi širom svijeta već iskusili, a sada će moći i Varaždinci.

Shiv Yog jedinstven je program temeljen na drevnim učenjima, a zahvaljujući realiziranom učitelju Avdhoot Shivanadji Babaji i modernoj tehnologiji, sada je dostupan baš svima putem video programa i suptilne prisutnosti učitelja.

- Riječ je o znanstvenom, klinički ispitanom učenju koje kroz praktične vježbe i meditaciju, podiže kvalitetu života na svim razinama. Članovi trenutno jedinog Shiv Yog foruma Hrvatska u Centru Namaste svjedoče o pozitivnim zdravstvenim promjenama, ali i poboljšanju obiteljskih odnosa, lakše se suočavaju s poslovnim izazovima i svakodnevnim obavezama te realizaciji životnih ciljeva - kažu u Centru Namaste koji u nedjelju, 20. studenog u 15:30 tako najavljuju Shiv Yog video grupnu meditaciju iscjeljenja koju će voditi Avdhoot Shivanadji Babaji ili, kako ga još zovu, 'otac iscjeljenja'.

Babaji diljem Svijeta organizira praktične programe ozdravljenja na svim poljima života za cijelo čovječanstvo bez obzira na nacionalnost, rasu i vjeru te sudionicima prenosi drevno znanje o univerzumu, energiji i sposobnosti samoiscjeljenja.

Prema riječima Shiv Yog učenika ovo je prilika za iscjeljenje i transformaciju života, stoga ne propustite u nedjelju, 20. studenog posjetiti Namaste Centar u Milčetićevoj 2 u Varaždinu. Organizatori ljubazno mole da svoj dolazak i rezervaciju mjesta obavezno najavite na tel 098 922 52 82, 095 52 52 098 ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.