Šamec: Općina Trnovec Bartolovečki bit će i dalje podrška svojim poduzetnicima

J.Š./Varaždinske vijesti | 19.6.2020. u 19:25h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Na Gospodarskom sajmu koji se do nedjelje održava na Kapucinskom trgu u Varaždinu posjetiteljima se predstavlja i Auto centar Florijanić iz Trnovca Bartolovečkog. Riječ je o auto centru koji radi na području Varaždinske i Međimurske županije od 1994. godine, kada je počeo kao auto kuća specijalizirana za prodaju rabljenih vozila s domaćeg i inozemnog tržišta, a danas, 26 godina od osnutka, svojim klijentima nudi mnogo više.

– Firma se svih ovih godina razvijala i rasla, od jedne male limarske radionice do neovisnog servisa koji nudi usluge limarije, mehanike, lakiranje, dijagnostike, optike, prodaje, zatim uvoz, uvoz po narudžbi, zamjenu vozila. No iako doista dugo poslujemo, uvijek je dobro podsjetiti da smo tu, da postojimo, pokazati čime se bavimo i što smo novog dodali, stoga smo odlučili sudjelovati na ovom Gospodarskom sajmu – rekao je vlasnik Nenad Florijanić.

Auto centar Florijanić trenutno ima 15 zaposlenika, a Nenad Florijanić kaže da je do novih kvalitetnih zaposlenika teško doći:

– Gotovo da i ne postoje, ali se nadamo da će nam suradnja s Općinom Trnovec Bartolovečki i pojavljivanje na sajmu pomoći da pronađemo nove djelatnike. To je, zapravo, bila ideja našeg načelnika Zvonka Šameca, on se doista angažirao i na tome mu najljepše zahvaljujem.

Tvrtka Auto centar Florijanić jedan je od gospodarskih subjekata s kojima Općina Trnovec surađuje dugi niz godina, a za svoj doprinos gospodarstvu općine, ali i zajednice općenito, dobili su i zahvalnicu Općine.

– Ljude koji ovako vrijedno rade i zahvaljujući svom trudu i hrabrosti posluju dugi niz godina, treba poticati i pomagati, pružati im podršku, stoga mi je drago da to i mogu učiniti kao načelnik. Sudjelovanje na ovakvim manifestacijama kao što je Gospodarski sajam od višestruke je koristi i nadam se da će Auto centar Florijanić ovdje pronaći ne samo nove djelatnike, već i nove korisnike svojih brojnih usluga. Nadam se da će i njihovo buduće poslovanje biti uspješno kao što je bilo dosadašnje, a Općina Trnovec Bartolovečki bit će i dalje podrška našim poduzetnicima, koliko god je to u našoj moći – rekao je načelnik Zvonko Šamec.

Auto centru Florijanić i svim njegovim djelatnicima glavni je cilj uvijek iznova opravdati provjerenije svakog pojedinog kupca i klijenta, a želja vlasnika tvrtke je da njegovim stopama krenu njegova djeca.

– Želimo da to bude prava obiteljska tvrtka, znači naš plan je da djeca nastave naš posao. Nadamo se da će nam se želja i ostvariti jer naša su djeca već sad aktivna u ovom poslu – zaključio je Nenad Florijanić.