Reformisti Općine Trnovec Batrolovečki darivali obitelj Pajtak

VV | 24.12.2020. u 22:27h | Objavljeno u Društvo

Reformisti Općinske organizacije Trnovec Bartolovečki  posjetili su obitelj Pajtak  i njihovo osmero djece te su im tom prilikom uručili pakete namirnica, odjeće, obuće i dječje igračke.

Obitelj Pajtak stanuje na području Općine Trnovec Bartolovečki, a u organizaciji prikupljanja i uručivanja prigodnih darova za obitelj Pajtak  sudjelovali su predsjednik Reformista Trnovec Bartolovečki, Zdravko Hudler te Verica Vitković i Predrag Hrman.

Tom prigodom Zdravko Hudler napomenuo je da za mnoge sugrađane u Trnovcu Bartolovečkom siromaštvo nije fikcija već stvarnost i svakodnevnica.

- Briga za potrebite i siromašne znači biti odgovoran, te imati moralnu obvezu da se nešto učini. Sadašnja općinska vlast nažalost po pitanju siromaštva naših sugrađana nije učinila ništa - rekao je Hudler.

Verica Vitković  izrazila je važnost  darivanja potrebitih obitelji sa više djece na području cijele općine, te je u ime Reformista zaželjela  cijeloj obitelji Pajtak vesele i sretne Božićne i novogodišnje blagdane sa željom da ih provedu u radosti i veselju u krugu svoje obitelji.

Trnovec1.jpg