Branka Jakovljević stigla s brdom igračaka i razveselila mališane varaždinske pedijatrije Foto: Opća bolnica Varaždin

Branka Jakovljević stigla s brdom igračaka i razveselila mališane varaždinske pedijatrije

Varaždinske vijesti | 19.12.2019. u 09:09h | Objavljeno u Društvo

Nadolazeći su blagdani prilika za ugodne susrete i druženja, za lijepe želje, ali i za darivanje. U to doba godine darujemo svoje bližnje, ali srećom mnogi ne zaboravljaju ni potrebite, kao ni one najmlađe.

Među ljudima dobra srca je i uspješna varaždinska poduzetnica Branka Jakovljević, vlasnica i direktorica Trgovačkog poduzećaBranka” koja je ove blagdane uljepšala malim bolesnicima Odjela za pedijatriju Opće bolnice Varaždin, doniravši im dva paketa prepuna igračaka.

- Firma „Branka” često donira, kako varaždinskoj bolnici, tako i drugim ustanovama, ali uvijek je posebno i lijepo kad imaš priliku razveseliti dječicu - rekla je Jakovljević.

- Donijeli smo igračke za djevojčice i dječake, kako bi im uljepšali dane koje provode ovdje u bolnici. Vidim, a znam i iz iskustva, da ovdje itekako dobro brinu o djeci, ovo je prekrasan odjel na kojem rade divni ljudi, sestre i liječnici. Ali tako je u cijeloj našoj bolnici u kojoj se radi predano i dobro, u kojoj brinu o svakom pacijentu na pravi način, stoga pohvale ravnatelju Nenadu Kudeliću, svim liječnicima i sestrama, svima koji ovdje rade. Svaka čast cijeloj varaždinskoj bolnici, a posebno Pedijatriji. Ugodno sam iznenađena i presretna što nema plača, nema vriske, mali su bolesnici u dobrim rukama, a moji djelatnici, obitelj i ja želimo im od sveg srca da što prije ozdrave, otiđu svojim kućama i obiteljima - istaknula je Jakovljević.

Na donaciji vrijednoj 6,5 tisuća kuna, Branki Jakovljević i njezinoj suradnici Silviji Pahor zahvalili su zamjenik ravnatelja OBV Damir Poljak, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Anica Sekovanić, glavna sestra odjela Jasmina Crnčec i voditeljica Odjela za pedijatriju Branka Maretić.

- Doista smo zahvalni na ovoj krasnoj donaciji kojoj će se mališani sigurno razveseliti. Srećom, trenutno ih ovdje nema mnogo, ali onima koji su s nama na odjelu ove će igračke uljepšati vrijeme provedeno u bolnici, odvratiti im pažnju s vađenja krvi i svih ostalih postupaka kroz koje moraju proći - rekla je Maretić.

obv_7.JPG

obv_6.JPG

obv_5.JPG

obv_4.JPG

obv_3.JPG

obv_2.JPG

obv_10.JPG