Radnici Parkova zajedno proslavili 68. rođendan, podijeljene jubilarne nagrade Foto: Parkovi

Radnici Parkova zajedno proslavili 68. rođendan, podijeljene jubilarne nagrade

VV | 6.7.2020. u 08:50h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Varaždinski Parkovi proslavili su 68. godišnjicu rada. Bila je to prigoda da uz svečani ručak za sve radnike, budu dodijeljene i tradicionalne, jubilarne nagrade tvrtke.

Ove je godine nagradu su primila 11 jubilaraca, među kojima su u Parkovima najdulje Ignac Martin (35 godina staža) i Krali Smilika, koja u Parkovima odrađuje 41. godinu radnog staža.

Dobitnike nagrada i uzvanike, među kojima je bio i varaždinski dogradonačelnik Zlatan Avar, pozdravio je i na dugogodišnjoj lojalnosti tvrtki zahvalio direktor Parkova Alen Runac.

- Naš je glavni cilj zadnje tri godine isti, podići standard radnicima. Odmah potom je urediti naša groblja da se barem približimo, za nas još uvijek nedostižnom, europskom standardu. Zbog toga smo se usredotočili na lobiranje da i gradskim grobljima bude dostupan europski novac, što sada nije. U tome nam pomažu i hrvatski europarlamentarci u Bruxellesu. Od Ministarstva kulture stigla su sredstva za uređenje vanjskog zida groblja i nakon potpisa ugovora kreće se s radovima. Varaždinci su zaslužili imati groblje dostojno zaštićenog spomenika vrtne arhitekture i groblja na listi UNESCO-vih zaštićenih spomenika kulture. Parkovi će, zajedno sa svima vama, bez kojih to nije moguće, učiniti sve za njegovu obnovu i zaštitu – rekao je direktor Runac.

Istaknuo je i zadovoljstvo prepoznatljivošću Parkova kao jedne od najkvalitetnijih tvrtki u branši, a što se reflektira novim poslovima ne samo u gradu Varaždinu nego i na nacionalnom tržištu. Sve su to aktivnosti u konačnici usmjerene prema ostvarivanju osnovnog zacrtanog cilja, rastu standarda radnika Parkova.

Označeno u