Prisjetimo se Aquamarina u caffe bar Mea Culpa ovog petka

vv | 18.11.2019. u 17:39h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Ovog petka, 22. studenoga, caffe bar Aquamarin trebao je proslaviti svoj 29. rođendan u svom prostoru nasuprot varaždinske Gradske vijećnice, ali to neće jer je zatvoren prije nešto više od dvije godine, nakon što mu je naprasno otkazan zakup s objašnjenjem o uvođenju novog sadržaja od kojeg do danas nema ništa… Međutim, to ne znači da se i ove godine Aquamarinci i svi željni dobre zabave neće prisjetiti svog omiljenog mjesta okupljanja na prigodnoj veselici.

-Pošto smo zatvoreni i više ne radimo, nismo u mogućnosti proslaviti rođendan u prostoru nekadašnjeg Aquamarina, ali ćemo u caffe baru Mea Culpa prirediti feštu povodom sjećanja na Aquamarin, veli Nevenko Kušević.

Na ovaj rođendanskoj veselici, koja počinje u 22 sata, bit će torta i šampanjac, mini hamburgeri iz restorana Angelus, pa hostese, party pića: gin-tonic, pelin-cola, žuja… a za dobru atmosferu pobrinut će se DJ Zoka

-Ovo radimo da se ne zaboravi caffe bar Aquamarin u kojem su mnoge generacije provele svoje lijepe trenutke, ispijajući finu Lavazza kava, a vikendom zabavljalo uz razne tematske događaje.  Nadamo se da ovo nije zbogom, nego doviđenja jer možda se jednoga dana vidimo  u nekom drugom, novom Aquamarinu s nekim novim idejama, veli Kušević, koji zahvaljuje svima koji nisu zaboravili Aquamarin, odnosno budu došli ovog petak u Mea Culpu.

Informacije i rezervacije na 042-300-868 ili osobno na šanku bara (rezervacije se NE primaju putem Fb inboxa), a organizator zadržava pravo pregledavanja dokumenata na ulazu te zabranu ulaska maloljetnim osobama ili onima koji na bilo koji način narušavaju javni red i mir.

image1.jpg

Označeno u