Prijavite se za besplatne radionice u okviru projekta Coca-Colina podrška mladima u Varaždinu Foto: Ilustracija

Prijavite se za besplatne radionice u okviru projekta Coca-Colina podrška mladima u Varaždinu

VV | 21.10.2019. u 17:33h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Besplatne dvodnevne radionice programa Coca-Colina podrška mladima, usmjerene na osnaživanje nezaposlenih mladih u vještinama koje se traže na tržištu, održat će se 24. i 25. listopada u Varaždinu.
Program Coca-Colina podrška mladima počeo je 2017. kako bi se pomoglo mladim nezaposlenim osobama da lakše pronađu posao, a radionice su se održale u brojnim gradovima diljem Hrvatske i u prve tri godine provedbe projekta obuhvatile tisuće nezaposlenih mladih. Tijekom dvodnevnih radionica mladi će Varaždinci imati prigodu učiti o životnim i poslovnim vještinama koje im najčešće nedostaju pri ulasku na tržište rada, a traže ih poslodavci. Prvi je dan programa usmjeren na stjecanje poslovnih vještina kroz teme koje uključuju upravljanje projektima te prodajne i pregovaračke vještine, a drugi je posvećen stjecanju novih spoznaja iz životnih vještina, poput osobnoga razvoja i razumijevanja sebe, komunikacije i davanja povratnih informacija te interakcije i umrežavanja.
Prijave su na besplatne radionice programa Coca-Colina podrška mladima za 2019. otvorene, a mladi još mogu osigurati svoje mjesto na mrežnim stranicama Coca-Cole HBC Hrvatska. Osim u Varaždinu ove će se godine radionice održati i u Čakovcu, Šibeniku, Zagrebu i Osijeku.
Polaznicima će na predavanjima biti dostupna i mrežna obrazovna platforma na kojoj će imati pristup dodatnim materijalima i literaturi. Na kraju dvodnevnoga programa Coca-Cola HBC Hrvatska sudionicima će dodijeliti potvrdu o završenoj obuci, a životopisi sudionika ostat će u bazi partnera projekta ‒ Grupe Selectio, vodeće grupacije u upravljanju ljudskim potencijalima u Hrvatskoj.

Označeno u