Prijavite se na “Varaždin Dance Open” u Luminiju

N.P./VV | 22.11.2017. u 13:55h | Objavljeno u Društvo

U nedjelju 3. prosinca, s početkom u 10 sati u Lumini Centru će se održati veliko plesno natjecanje pod nazivom “Varaždin Dance Open”, otvoreno za sve plesne discipline i dobne kategorije.

Cilj natjecanja je povezivanje plesnih organizacija različitih stilova, te promicanje plesa kao umjetničkog oblika na lokalnoj i međunarodnoj razini, te poticanje društvene socijalnosti djece i odraslih te promoviranje zdravog života.

- “Varaždin Dance Open” jedinstvena je prilika brojnim plesačima da jednom godišnje javno pokažu svoje sposobnosti i umijeća i zato ima veliki kulturni i sportski značaj za Grad Varaždin - poručuju organizatori.

U stručnom žiriju nalazit će se osvajači brojnih državnih, europskih i svjetskih odličja, a voditelj natjecanja biti će Toni Vrdoljak.

Prvi dio natjecanja namijenjen je za kvalifikacije i finale najmlađih od 2 do 12 godina a drugi dio za kvalifikacije i finale natjecatelja iznad 12 godina.

Početak natjecanja je u 10 sati, a završetak je predviđen oko 20 sati.

Na natjecanje se mogu prijaviti plesači iz Hrvatske i inozemstva a otvoreno je za sve plesne discipline i dobne kategorije. Natjecatelje očekuju brojni pehari, medalje i diplome, a predviđena je i novčana nagrada najboljima od najboljih.

Natjecanje je otvoreno za javnost, a ulaz za posjetitelje besplatan je.

Svi zainteresirani prijavnicu mogu zatražiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.