Pridružite se humanitarnoj utrci Dravskom šumom Foto: ilustracija

Pridružite se humanitarnoj utrci Dravskom šumom

Varaždinske vijesti | 19.4.2019. u 13:27h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Rotaract Varaždin ove godine povodom Dana planeta Zemlje, u suradnji s TK Marathon 95, organizira humanitarnu utrku Dravskom šumom, 22. travnja s početkom u 10:40 sati.

- Nastojat ćemo dati svoj doprinos obilježavanju Dana planeta Zemlje, rekreirat ćemo se, a kao i uvijek dosad, i ova naša akcija ima humanitarni karakter, budući da sav novac prikupljen od startnina odlazi u ruke Boćarskog kluba cerebralne i dječje paralize Varaždin za kupovinu nove opreme - napominju organizatori.

Stoga pozivaju sve građane i građanke, profesionalne trkače i rekreativce, one u dobroj i lošijoj kondiciji, da im se priključe u humanitarnoj utrci čiji je start i cilj kod kupališnog mosta. Trči se putem kroz šumu do izlaza iz šume, nastavlja se cestom do kanala te slijedi povratak prema kupališnom mostu. Staza duljine 2,5 km bit će vidljivo označena.

Startnina za sve koji odluče sudjelovati iznosi 30 kn, a za sudjelovanje se možete prijaviti putem prijavnice ili na sam dan utrke od 9:15 do 10:20 sati. Broj startnih brojeva je ograničen stoga pozivaju sve koji to još nisu da se prijave čim prije!

Za tri najbolje plasirane osobe u muškoj i ženskoj kategoriji organizatori su pripremili vrijedne nagrade.

- Pozivamo sve da se ohrabrite i podržite našu humanitarnu utrku jer samo uz vašu pomoć ovo može biti još jedna uspješno realizirana humanitarna akcija Rotaracta Varaždin kojom ćemo staviti osmijeh na lice članovima Boćarskog kluba. Vidimo se 22. travnja na humanitarnoj utrci u kojoj će se oni u dobroj kondiciji boriti za medalje i nagrade, ali isto tako pozivamo sve druge da ih činjenica je ovo utrka ne obeshrabri, već da i oni daju svoj doprinos laganom šetnjom Dravskom šumom i donacijom u humanitarne svrhe - poručili su organizatori.

Više informacija i prijave za utrku na: https://www.facebook.com/events/482672998934822/

rotaract_varazdin_humanitarna_utrka.jpg