Preslatke i umiljate mace traže dom Foto: Udruga Sklonište dobrote

Preslatke i umiljate mace traže dom

Varaždinske vijesti | 20.9.2018. u 20:46h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Varaždinske vijesti, u suradnji s udrugom Sklonište dobrote, koja pomaže napuštenim i bolesnim mačkama iz Varaždinske i Međimurske županije, pomažu mačkama naći dom.

Tami - spašena iz skladišta firme gdje je skoro završila pod viljuškarom, mršava i zapuštena, sad se oporavila i pretvorila u prekrasnu ljepoticu! Izuzetno mazna i zahvalna traži samo svoje ljude!

Kaya i Anija - dvije najbolje prijateljica, malena bebačica Anija i mrvu starija Kaya postale su nerazdvojne od kad dijele isti smještaj gdje čekaju svoj dom! Velike mazice, zdrave, tretirane od parazita i naučene na život u kući!

Filippa - predivni mali medo pufasti traži dom! Stara je 7 tjedana, potpuno mazna, socijalizirana i pitoma, tretirana od parazita, zdrava i čeka samo svoje ljude! Jedina neudomljena iz cijelog legla.

Kia i Kai - braco i seka od 5 mjeseci, othranjeni na dudicu, cjepljeni, zdravi, tretirani od parazita, jako mazni i umiljati, te vrlo zaigrani. Idealno bi bilo da se udome zajedno!

Za dodatne informacije i udomljavanje možete kontaktirati Udrugu Sklonište dobrote preko njihove Facebook stranice, e-adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 098 1700 475.

Kaya_i_Anija.jpg

Filippa.JPG

Kia_i_Kai.jpg