Od 11. do 14. rujna Dani općine Cestica: ne propustite koncert atraktivne Jelene Rozge Foto: ilustracija/Facebook Jelena Rozga

Od 11. do 14. rujna Dani općine Cestica: ne propustite koncert atraktivne Jelene Rozge

IHR/Varaždinske vijesti | 5.9.2019. u 16:33h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Dan općine Cestica obilježava se svake godine uz blagdan Uzvišenja svetog Križa, pa je tako tim povodom pripremljen program koji će se održavati od 11. do 14. rujna.
Središnji dio ovogodišnje proslave će biti u petak, 13. rujna kada će se u sportskoj dvorani Osnovne škole Cestica u 16 sati održati svečana sjednica Općinskog vijeća. Uz prigodne govore predsjednika Općinskog vijeća Darka Majhena i načelnika Općine Cestica Mirka Korotaja, bit će dodijeljena javna priznanja mještanima Općine Cestica i učenicima za uspješnost i rezultate u radu. Za glazbeni dio programa pobrinut će se Gloria band i uvijek rado viđena Jelena Rozga, koja će koncert održati u šatoru iza sportske dvorane OŠ Cestica. U srijedu, 11. rujna održat će se sportske igre umirovljenika u Gornjem Vratnu, a u subotu, 14. rujna sveta misa u crkvi Uzvišenja sv. Križa u Radovcu.
Načelnik Mirko Korotaj poziva sve mještane Općine Cestica, ali i susjednih krajeva da slobodno dođu na sve programe koji su pripremljeni povodom Dana općine i da se ugodno provedu u cestičkom kraju.
- Pozivam mještane da dođu na svečanu sjednicu Općinskog vijeća, a navečer na koncert Jelene Rozge. Volio bih da se svi zajedno veselimo zbog svega onoga što smo postigli i ostvarili u Općini Cestica. To je posljedica dobre suradnje zamjenika načelnika, predsjednika Općinskog vijeća, općinskih vijećnika i službi, ali i svih onih koji na bilo koji način doprinose društvenom i političkom životu na području naše općine - rekao je načelnik Korotaj i svim mještanima zaželio sretan Dan općine.

Program Dani općine Cestica

SRIJEDA 11. rujna 2019.
15 sati - Sportske igre Udruge umirovljenika u Gornjem Vratnu

PETAK 13. rujna 2019.
16 sati - Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Cestica u sportskoj dvorani
21 sati - Koncert Jelene Rozga

SUBOTA 14. rujna 2019
11 sati - Sveta misa u crkvi Uzvišenja sv. Križa u Radovcu