Besplatna gimnastika i joga za građane iz 2. mjesnog odbora Foto: Ilustracija

Besplatna gimnastika i joga za građane iz 2. mjesnog odbora

J.Š./Varaždinske vijesti | 16.2.2017. u 20:22h | Objavljeno u Društvo

Drugi mjesni odbor Varaždin širi svoje aktivnosti pa tako građanima koji žive na području 2. MO. nudi nove besplatne sadržaje koji mogu poboljšati zdravlje i kvalitetu njihovog života.

Stoga, građani 2. MO mogu u BFit – Multifunkcionalnom fitness centaru, na adresi Ivana Severa 13 (nedaleko od Varaždinske sportske dvorane – Arene) sudjelovati u korektivnoj gimnastici „50+“. Program je namjenjen osobama starijim od 50 godina. 

Vježbama se povećava mišićna snaga, pokretljivost pojedinih zglobova, unapređuje mišićna kontrola, fleksibilnost, koordinacija i snaga. Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na mob. 095/ 9163 988.

Studio Shakti i udruga Forza Kundalini, Kolodvorska 4, građanima 2. MO nudi besplatan tečaj joge za početnike, trudnice i umirovljenike. Naime, smatra se da joga utječe na poboljšanje duševnog, fizičkog stanja organizma, a vježbe su prilagođene svakom uzrastu. Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na mob. 098/605-849.

Predsjednik Vijeća 2. MO, Mirko Šemiga, navodi kako se prijave primaju do popunjena grupe te poziva građane da se što prije prijave za željenu rekreaciju putem navedenih kontakata.

Na području 2. MO uređuje se i „Šetališta Sv. Ane“. U organizaciji Inicijative građana za „Uređenje šetališta Sv. Ane“, održat će se prvo ovogodiše uređenje okoliša spomenute šetnice. Uređivat će se rubovi asfalta, krčit će se korov i sakupljat otpad na šetnici.

-Pozivamo sve građane koji su voljni pomoći da ponesu sa sobom lopatu ili krćenicu, grablje, te vreću za otpatke - istaknuo je Šemiga dodavši da će se susret održati 18. veljače od 9 do 12 sati, na početku šetališta – Križanje Ulice Vilka Novaka i Ulice Grada Koblenza.

Označeno u