POHVALA, ALI... "Nigdje nisam naišao na ovakvu gestu i poštovanje kupca kao u toj trgovini" Foto: Ilustracija/Pixabay

POHVALA, ALI... "Nigdje nisam naišao na ovakvu gestu i poštovanje kupca kao u toj trgovini"

vv | 16.8.2020. u 12:00h | Objavljeno u Društvo

- Prolazio sam pokraj trgovine "Branka", u ulici Zrinskih i Frankopana te sam ušao kupiti par sitnica, naravno, poštujući mjere i preporuke HZJZ-a, koje su bile vidljivo istaknute i na vratima trgovine, veli nam čitatelj Roman Strelec, kojeg je oduševilo to što je doživio u spomenutoj trgovini.

- Nakon plaćanja na blagajni, u trgovinu ulazi gospođa bez maske, a zaposlenica joj ljubazno skreće pažnju na to kako u prostor trgovine ne smije ući bez zaštitne maske. Na to joj gospođa odgovara kako maske nema i nastavlja put prema ulazu u prodajni prostor. U ovom momentu počinje ono što je bit cijelog događaja, postupak koji zasjenjuje sve što se kasnije izdogađalo. Zaposlenica trgovine gospođi pruža zapakiranu masku iz kutije kako bi mogla završiti kupnju, ne kršeći mjere vezano na širenje COVID-19. Gospođa koja nije poštivala mjere bila je vidno iznenađena, a i ja vrlo pozitivno, jer nigdje u gradu, a ulazim u mnoge trgovine i trgovačke lance u Varaždinu i izvan njega, nisam naišao na ovakvu gestu i poštovanje kupca kao u toj trgovini - ističe čitatelj i zaključuje: .

Ljubaznoj zaoslenici trgovine "Branka" sve pohvale, a gospođi, koja je izjavila da je alergična na masku i da je neće staviti, jedan veliki minus! 

Označeno u