“Na staroj adresi”, ali s novim singlom tu su Tragovi!

vv | 24.9.2019. u 09:47h | Objavljeno u Društvo

Tragovi, mladi bend iz Koprivnice, istovremeno osvaja hrvatsko glazbeno nebo, srca mnogobrojnih obožavateljica, ali i visoka mjesta na top listama. Dokaz je i novi singl “Na staroj adresi”, kojeg su iznjedrili uz vrhunski tim oko sebe: Denisa Dumančića, koji je zaslužan za glazbu, tekst je pisao Nenad Ninčević, dok je na aranžmanu radio Igor Ivanović.

- Ovo mi je dosad najdraža pjesma koju sam otpjevao. Mislim da mi je jako dobro sjela i baš nekako osjećam da sam se pronašao u njoj. Na prvu sam prepoznao i osjetio snažnu emociju koju ova pjesma nosi, a iskreno se nadam da će i publika to prepoznati i da će im se svidjeti” zaključio je frontmen Mihael Bogčev.

Tragovima je ovo šesti po redu singl, a prati ga i spot redatelja Josipa Grizbahera. Predivni kadrovi su zabilježeni na slavonskoj ravnici kod Vukovara i u vili Biser Dunava. Dečki u spotu voze Chevrolet pick up iz 1973.godine koji su posudili od Kluba američkih automobila St. George Hills iz Međimurja i Road agencije za najam oldtimer vozila. U spotu su im se priključile i cure iz plesnog studija Illusion iz Osijeka, a u glavnoj se ulozi našla Ana Marija Lendić.

Početkom ljeta u Vodicama su nastupili na CMC festivalu, gdje su predstavili svoj pretposljednji singl ‘E moji ljudi’ na koji je publika odlično reagirala. Vjerujemo kako će i ovoga puta dečki iz grupe Tragovi osvojiti mnoga srca jer sa svakim novim singlom dečki šire bazu obožavatelja. Pogledajte „Na staroj adresi“ i postanite novi fan!