Na Danima vjenčanja u TTS-u Gabriela, Zdravko, Nina, Roko, Beta; Nenad i „gospodin savršeni“

vv | 12.11.2019. u 13:38h | Objavljeno u Društvo

Ovogodišnji – 8.  Danima vjenčanja  u Varaždinu održat će se u subotu i nedjelju 16. i 17. studenog u TTS SPORT CENTRU (kod stadiona Sloboda Varaždin), a uz izlagačke aktivnosti nudit će cjelodnevni zabavno glazbeni program te  besplatan ulaz za posjetitelje. Glavni pokrovitelji Dana vjenčanja u Varaždinu 2019. su  Grad Varaždin i Varaždinska županija

Na sajmu će se predstaviti obrtnici, poduzetnici, zlatari, fotografi, restorani, frizeri, video studiji, modni dizajneri, udruge, ugostitelji, domaće radinosti, te svi koji imaju veze sa vjenčanjima, proslavama i svečanim događanjima. Za sve one koji planiraju uploviti u bračnu luku Dani vjenčanja u Varaždinu su prava destinacija! Budući mladenci samim posjetom sajmu mogu u potpunosti organizirati svoje vjenčanje, počevši od dvorane za vjenčanje, fotografa, cvjećara, raznih dekoracija i detalja, usluge cateringa do odabira torti, kolača, svečanih odjela i bajkovitih vjenčanica, te iskoristiti sajamske popuste.

Sajam će biti otvoren za posjetitelje od 10 do 20:00 sati. Ulaz je besplatan, ako će htjeti, moći će na samom ulazu u sajamsku dvoranu  ostaviti dobrovoljni prilog za Društvo invalida Grada Varaždina.

Službeno otvorenje 8. Dana vjenčanja u Varaždinu  predviđeno je za subotu 16. studenog.  u 12. sati, kada nastupa Gabriela Hrženjak,  zatim Plesni klub PLAN B.

U 14.30 predviđena je prezentacija Makeup-a za mladenke STiL uljepšavanje i masaža, pola sata kasnije nastup akustičnog dua Lucije Job i Hrvoja Funde, a u 15.30. Zdravka Škendera. U 16 sati nastupa Plesni klub D&D, a pola sta kasnije Plesni klub Plan B.

Revija frizura u organizaciji frizera Obrtničke Komore Varaždinske županije bit će u 17 sati, uz glazbenu gošću Gabrielu Hrženjak, zatim slijedi nastup  Univerzalnog Plesnog Studia Feel by Romana Ratkaj, dok će u 18 sat biti MODNA REVIJA – by Snježana Radev -  BROKAT. Prvi dan završava Sajamskim after partyjem koji počenje u 21 h.

U nedjelju, nakon otvorenja u 10 sati, slijedi točno u podne glazbena radionica pjevanja „Mali slavuji“ DND Varaždin, a nakon toga  stand up Štefa z biciklinom.

Izbor i proglašenje NAJSIMPATIČNIJEG PARA na Danima vjenčanja u Varaždinu 2019 bit će u 13 sati, a gost će biti Mjio Matić, koji će biti i gost na reviji u 17h.

Prezentacija Makeup-a za mladenke STiL uljepšavanje i masaža predviđeno je u 14.30 sati, pola sata kasnije akustični duo Lucija Job i Hrvoje Funda, a zatim dolazi glazbena gošća Nina Donelli.

Sportski plesni klub VALCER nastupa u 16 sati, a sat kasnije bit će  VELIKA MODNA REVIJA salona vjenčanica Lidija, vjenčanica Nikolina, Modnog salona Branimir.  Glazbeni gost bit će Nenad Kumrić Charlie, kao i Beti Sudar i Roko Vušković

 -Ove godine imamo veliki broj  budućih mladenaca u izboru za Najsimpatičniji par na Danima vjenčanja u Varaždinu, koji se bira na našem Facebook profilu. Čak 92 para! Sve ih očekujemo na proglašenju u nedjelju u 13 sati, veli Neno Kumrić, napominjući da će voditeljica programa biti Andreja Loparić

Dani_vjenčanja_u_Varaždinu_2019_-_za_društvene_mreže.jpg

.